Hva er en 12t MOS?
Hva er en 12t MOS?

Video: Hva er en 12t MOS?

Video: Hva er en 12t MOS?
Video: Тонкости работы со шпатлевкой. Различные техники. Инструмент. Ошибки. Секреты мастерства 2024, April
Anonim

En teknisk ingeniør er kategorisert som militær yrkesspesialist ( MOS ) 12T . De gjennomfører landundersøkelser og lager kart. Det er en nøkkelrolle i ethvert hærens byggeprosjekt.

Tilsvarende, hva er en 12t?

Teknisk INGENIØR ( 12T ) Teknisk ingeniør fører tilsyn med eller deltar i byggeplassutvikling på områder som teknisk undersøkelse, undersøkelser, utkast og byggeplaner/spesifikasjoner. De gjennomfører arealundersøkelser, lager kart og utarbeider detaljplaner for byggeprosjekter.

På samme måte, hvor mange MOS har hæren? Hver av MOS krever avansert individuell opplæring og spesialisering. Hæren jobber kan deles inn i to grunnleggende kategorier: de som deltar i kampoppdrag og de som støtter soldatene som er i kamproller. De Hæren har rundt 190 MOS tilgjengelig for vervede soldater.

Deretter kan man også spørre, hvor lenge er 12t AIT?

MOS 12T krever 17 uker med avansert individuell opplæring som er en kombinasjon av klasseromslæring og trening i felten. Hærens tekniske ingeniørspesialister mottar AIT trening ved Fort Leonard Wood i Missouri.

Hva er en geospatial ingeniør i hæren?

Geospatiale ingeniører er ansvarlig for å bruke geografiske data som støtter militær /sivile operasjoner for katastrofehjelp og hjemmesikkerhet. De samler inn, analyserer og distribuerer geospatial informasjon for å representere terrenget og dets mulige effekter.

Anbefalt: