Hva er meningen med overholdelsesrisiko?
Hva er meningen med overholdelsesrisiko?

Video: Hva er meningen med overholdelsesrisiko?

Video: Hva er meningen med overholdelsesrisiko?
Video: Hva kjennetegner en moderne selger og bedrift i 2018? 2024, Kan
Anonim

Samsvarsrisiko er eksponering for juridiske straffer, økonomisk tap og materielle tap en organisasjon står overfor når den unnlater å handle i samsvar med industriens lover og forskrifter, interne retningslinjer eller foreskrevet beste praksis.

Her, hva er et eksempel på overholdelse?

Definisjonen av samsvar betyr å følge en regel eller ordre. An eksempel på overholdelse er når noen får beskjed om å gå utenfor og de lytter til ordren. An eksempel på overholdelse er når det utarbeides en finansiell rapport som følger standard regnskapsprinsipper.

På samme måte, hvilket er et høyrisikoområde for overholdelsesproblemer? Følgende er fire av de vanligste risiko og de beste metodene for å minimere virkningen og, ideelt sett, unngå dem: Identitetstyveri via elektroniske journaler i helsesektoren. Kredittkortsvindel i betalingskortindustrien. EU-forbrukernes konfidensielle informasjon.

Følgelig, hva er overholdelsessystem?

Ganske enkelt en Samsvar Ledelse System , eller CMS for kort, er en omfattende samsvar program. Et CMS er en integrert system består av skriftlige dokumenter, funksjoner, prosesser, kontroller og verktøy som hjelper en organisasjon med å overholde juridiske krav og minimere skade på forbrukere på grunn av lovbrudd.

Hvorfor er risiko og etterlevelse viktig?

For å sikre at virksomheter beskytter informasjonen sin, har konsistent samhørighet avdelingsvis og følger alle statlige forskrifter, en styring, risiko og etterlevelse , (GRC) programmet er viktig . Nye forskrifter kan være overveldende hvis et selskap ikke har en person eller et team for å sikre at oppdateringer er på plass.

Anbefalt: