Er det verdt det å arkivere kapittel 7?
Er det verdt det å arkivere kapittel 7?

Video: Er det verdt det å arkivere kapittel 7?

Video: Er det verdt det å arkivere kapittel 7?
Video: Хашлама в казане на костре! Многовековой рецепт от Шефа! 2024, April
Anonim

Kapittel 7 konkurs tilbyr mange fordeler for filer. Den største fordelen er at det sletter det meste av gjeld. På slutten av en vellykket Kapittel 7 , vil du motta en konkurser utskrivningsordre fra USA konkurser domstol. Kreditorer kan aldri igjen forsøke å inndrive en gjeld som er utskrevet.

Er det derfor en god idé å arkivere kapittel 7?

Arkivering for konkurs har et dårlig rykte i mange kretser på grunn av det faktum at det skader kreditten din og innebærer utskrivning av gjeld som sannsynligvis aldri vil bli tilbakebetalt. Sikker, Kapittel 7 konkurs er det ikke flott for kredittscore og vil vises som en offentlig post i 10 år etter arkivering.

Vet også, hva er inntektsgrensen for innlevering av kapittel 7? Hvis din årlige inntekt , som beregnet på linje 12b, er mindre enn $84,952, kan du kvalifisere deg å arkivere kapittel 7 konkurser. Hvis det er større enn $84 952, må du fortsette til skjema 122A-2, som vi vil se på i neste avsnitt. Det bør bemerkes at hver stat har forskjellig median inntekt beregninger.

På samme måte kan du spørre, hvor mye gjeld må du ha for å arkivere kapittel 7?

Mens det ikke er noe minimum gjeld beløp nødvendig å arkivere til konkurser , du kan ikke ha mer enn $1 257 850 i sikret gjeld eller $419,275 i usikret gjeld hvis du vil til fil til Kapittel 13 konkurser (disse beløpene, som justeres med jevne mellomrom for å ta høyde for inflasjon, er gyldige fra april 2019).

Kan jeg beholde mobiltelefonen min i kapittel 7?

Konkurser og din Mobiltelefon I Kapittel 13 konkurser , du kan beholde all eiendommen din. I Kapittel 7 , kan det hende du må finne et gjeldende unntak for noen av eiendelene dine, inkludert din mobiltelefon . Om mobiltelefonen din Kontrakten er forhåndsbetalt eller under en kontaktplan, og lovene i staten din spiller også en rolle.

Anbefalt: