Hvor tykt må et betongfundament være?
Hvor tykt må et betongfundament være?

Video: Hvor tykt må et betongfundament være?

Video: Hvor tykt må et betongfundament være?
Video: 16 ошибок штукатурки стен. 2024, Kan
Anonim

Helles betongfundament vegger som er mindre enn 8 fot høye og ha jord utenfor som er 6 eller 7 fot dyp mot veggen kan ofte være 8 tommer tykk og fungerer ganske bra. Så snart du går høyere eller ha større dybder av jord presser mot veggen, du trenge å øke tykkelse til 10 tommer.

Folk spør også, hvor tykk er en betongfundamentplate?

EN platefundament er laget av betong det er vanligvis 4"-6" tykk i midten. De betongplate legges ofte på et lag med sand for drenering eller for å fungere som en pute. Hus bygget på en plate mangler krypkjeller, og det er ikke plass under gulvet.

For det andre, hvor dypt må et betongfundament være? Dybde og bredde på fotfester Dybde: Fotunderlag bør strekke seg til en minimumsdybde på 12 tommer under tidligere uforstyrret jord. Fotunderlag må også strekke seg minst 12 tommer under frostlinjen (dybden som bakken fryser til om vinteren) eller må være frostbeskyttet.

Følgelig, hva er standardtykkelsen på et husfundament?

De fundament vegg for en typisk bolig kan være 10 tommer tykk eller større, men en åttetommer tykkelse vil vanligvis oppfylle kravene. Hvis hus eksteriør skal avsluttes med murstein, den fundament vegg tykkelse må utvides fire tommer for å gi en mursteinshylle.

Hvor dype bør enetasjes fundament være?

For en enetasjes byggestripe vil fundamentering typisk være 450 mm bred og minst 200 mm dyp, og for to etasjer 600mm bred og 200 mm dyp.

Anbefalt: