Hva er en flaggoperasjon i luftfart?
Hva er en flaggoperasjon i luftfart?

Video: Hva er en flaggoperasjon i luftfart?

Video: Hva er en flaggoperasjon i luftfart?
Video: Elektrifisering av flytrafikken: Hva er mulighetene for norsk luftfart? 2024, April
Anonim

Flagg Transportør – Flyselskapets flaggoperasjoner - A. Flagg Transportør er definert av FAA som enhver planlagt operasjon utført av enhver person opererer alle turbojetdrevne fly, eller fly som har en passasjer-setekonfigurasjon på mer enn 9 passasjerseter, unntatt hvert besetningsmedlemssete, eller fly med nyttelast

Herav, hva betyr det å være flaggbærer?

EN flaggbærer er et transportselskap, for eksempel et flyselskap eller et rederi, som, lokalt registrert i en gitt suveren stat, nyter fortrinnsrettigheter eller privilegier gitt av regjeringen for internasjonale operasjoner.

Videre, har USA et flaggselskap? Det korte svaret er at det pleide, og det ikke lenger gjør . Før andre verdenskrig, USA hadde et nasjonalt flyselskap , Pan amerikansk , som prøvde å beholde sin posisjon etter krigen.

Ved siden av dette, hva er en flaggflyvning?

EN flaggflyging er en som ikke begynner og slutter i det sammenhengende USA (ekskluderer Alaska og Hawaii). Reglene varierer mellom innenlands og flagg og inkluderer drivstoffkrav, alternative krav. For eksempel en innenlands flygning ville være LAPP TIL SFO mens en flaggflyging ville være LØS til HNL.

Hva er en tilleggsflyvning?

Supplerende : Eventuelle ikke-planlagte flygning som ikke passer til definisjonen av flagg eller innenriks. Skillet er viktig fordi det er forskjellige drivstoffbehov for hver type flyr og krav til varamedlemmer og sånt.

Anbefalt: