Hvilken størrelse er hullene i en slaggblokk?
Hvilken størrelse er hullene i en slaggblokk?

Video: Hvilken størrelse er hullene i en slaggblokk?

Video: Hvilken størrelse er hullene i en slaggblokk?
Video: Ремонт духового шкафа Частая проблема сбиваются программы Bauknecht 2024, Kan
Anonim

Askeklosser er enten to- eller tre-kjerne, noe som betyr at de har enten to eller tre store hull i hver blokkere , med en 1-tommers skillevegg mellom hull . De har også vanligvis innrykkede ender, med to ytre elementer og en 1 1/4-tommers fordypning mellom.

Med tanke på dette, hvordan fyller du hull i slaggblokker?

Bland sammen i en bøtte en del Portland sement , tre deler sand og nok vann til å gjøre en stiv lapping sammensatt. Fylle de hull med lapping sammensatt. Bruk hjørnet av en sparkel eller fingeren til å pakke sammensetningen inn i hull , og sørg for at den er helt full.

Dessuten, hva er forskjellen mellom en slaggblokk og betongblokk? EN betongblokk inneholder stein eller sand som gjør det tyngre. Askeklosser har ingen strekkstyrke for å tåle trykk. Betongblokk er et hardt, holdbart stoff. Som slaggblokker er ikke veldig ufleksible, mange byggeforskrifter forbyr å bruke en slagg blokk.

Også spurt, hvorfor er det hull i betongblokker?

Åpningene kalles "celler" og en grunn til at de er det der er fordi de lager blokker lettere og lettere for en murer å håndtere. Men hovedformålet med cellene er at de justeres fra topp til bunn av veggen når de legges, og gjør det mulig for en byggherre å fylle noen celler med fugemasse/ betong for å styrke veggen.

Hvor dyp er en slaggblokk?

Betongblokk (CMU) Størrelser. Betong Masonry Units (CMUs) produseres i en rekke størrelser. De identifiseres av deres dybde – dvs. tykkelsen på veggen de lager. For eksempel er en 6" CMU nominelt 6" dyp mens en 10" CMU er nominelt 10" dyp.

Anbefalt: