Hva er DMN i Camunda?
Hva er DMN i Camunda?

Video: Hva er DMN i Camunda?

Video: Hva er DMN i Camunda?
Video: Camunda BPM для начинающих разработчиков. 3. DMN и межпроцессное взаимодействие. 2024, Kan
Anonim

De Camunda DMN motor er et Java-bibliotek som kan evaluere beslutningstabeller basert på DMN 1.1 OMG standard. Den kan brukes som bibliotek innebygd i en applikasjon eller i kombinasjon med Camunda BPM-plattform. Denne delen dekker hvordan du bygger inn biblioteket og bruker det til å evaluere beslutninger.

På denne måten, hva er DMN-diagram?

DMN er et modelleringsspråk og notasjon for nøyaktig spesifikasjon av forretningsbeslutninger og forretningsregler. hjelpe alle interessenter å forstå et komplekst domene for beslutningstaking ved å bruke lett lesbare diagrammer . gi et naturlig grunnlag for diskusjon og enighet om omfanget og arten av forretningsbeslutninger.

Man kan også spørre, hva er Camunda CMMN? Med Camunda BPM 7.2, har vi lansert vår aller første implementering av Case Management Model and Notation ( CMMN ) standard. Som BPMN, CMMN er en spesifikasjon fra Object Management Group, og mens BPMN er en standard for modellering av prosesser som er svært strukturerte, CMMN er en standard for modelleringstilfeller.

Tilsvarende, hva er Camunda-motor?

Camunda BPM er en åpen kildekode arbeidsflyt og beslutningsautomatiseringsplattform. Den gir en arbeidsflyt som er kompatibel med Business Process Model and Notation (BPMN). motor og en beslutningsmodell og notasjon (DMN) standard-kompatibel beslutning motor , som kan bygges inn i Java-applikasjoner og med andre språk via REST.

Hva betyr DMN?

DMN betyr "Fan" Så nå vet du - DMN betyr "Fan" - ikke takk oss. YW! Hva betyr DMN ? DMN er et akronym, forkortelse eller slangord som er forklart ovenfor der DMN-definisjon er gitt.

Anbefalt: