Hva viser det sirkulære flytdiagrammet?
Hva viser det sirkulære flytdiagrammet?

Video: Hva viser det sirkulære flytdiagrammet?

Video: Hva viser det sirkulære flytdiagrammet?
Video: Problemløseren 2024, Kan
Anonim

De sirkulær - flytdiagram (eller sirkulær - strømme modell) er en grafisk representasjon av flyter av varer og penger mellom to forskjellige deler av økonomien: -marked for varer og tjenester, der husholdninger kjøper varer og tjenester fra bedrifter i bytte mot penger; Bedrifter bruker disse faktorene i sin produksjon.

På samme måte kan du spørre, hva er hensikten med det sirkulære flytdiagrammet?

EN sirkulært flytdiagram representerer hvordan varer, tjenester og penger beveger seg gjennom økonomien vår. Det er to store aktører kjent som husholdninger og firmaer. Bedrifter tilbyr varer og tjenester for husholdninger å konsumere. De tilbyr også inntekter til husholdningene.

Man kan også spørre seg, hva viser en sirkulær flytmodell av en markedsøkonomi? De Sirkulær strømning av økonomisk aktivitet er en modell viser det grunnleggende økonomisk forhold innenfor en Markedsøkonomi . Det illustrerer balansen mellom injeksjoner og lekkasjer i vår økonomi . Varer og tjenester strømme gjennom økonomi i én retning mens penger flyter i motsatt retning.

På denne måten, hvem betaler lønn i et sirkulært flytdiagram?

Bedrifter betale lønn , husleie og profitt til husholdningene for deres forsyning av produksjonsfaktorene i markedet for produksjonsfaktorer. Husholdningene vil bruke disse inntektene til å bruke på varer og tjenester levert av bedriftene i markedet for varer og tjenester.

Hvordan fungerer en sirkulær flytmodell?

De sirkulær strømningsmodell viser hvordan penger beveger seg gjennom samfunnet. Penger flyter fra produsenter til arbeidere som lønn og flyter tilbake til produsentene som betaling for produkter. Kort sagt, en økonomi er en endeløs Sirkulær strømning av penger.

Anbefalt: