Innholdsfortegnelse:

Hva er hensikten med et hoppnivåmøte?
Hva er hensikten med et hoppnivåmøte?

Video: Hva er hensikten med et hoppnivåmøte?

Video: Hva er hensikten med et hoppnivåmøte?
Video: Putin humiliates his intelligence chief at a high-level meeting on Ukraine: "Speak clearly!” 2024, Kan
Anonim

Enkelt sagt, a hoppe over nivåmøte er en hvor lederens leder møter medarbeidere for å diskutere avdelingsbekymringer, hindringer, muligheter for forbedringer osv. med fokus på å opprettholde og/eller forbedre den generelle kommunikasjonen.

Bare så, hva diskuterer du i hopp over nivåmøter?

Hopp over nivåmøteagenda:

  • Forstå hensikten. Ifølge Lewis, "hovedformålet med hoppnivåmøtet i en organisasjon er å bestemme organisasjonens effektivitet - ved å få en ærlig vurdering fra ansatte på alle nivåer."
  • Sørg for anonymitet.
  • Planlegge på forhånd.
  • Vurder og administrer risiko.

Vet også, hva er en hopp gjennom anmeldelse? En av trendene som oppstår i næringslivet er " hoppe over -nivå" anmeldelse . Også kjent som "360-graders tilbakemelding", er ansatte anmeldt av deres leder eller direkterapporterende leder, medarbeidere og til og med underordnede. Et nasjonalt menneskelig konsulentfirma kvantifiserte årsakene til hoppe over -nivå anmeldelser.

er hoppnivåmøter dårlige?

Hopp over nivåmøter er faktisk en veldig positiv ting for hele organisasjonen. Problemet oppstår når en hoppe over - nivå leder snakker med en person, og tildeler deretter arbeid til den enkelte. Hvis du aldri tildeler arbeid direkte, vil du ikke ha noen problemer med hoppe over nivåmøter.

Hva er lederen en gang fjernet?

For meg er dette" en gang fjernet " kommer fra ideen om fettere. Barnet til min første fetter er fetteren min en gang fjernet . Det vil si atskilt med én grad. I en lederkjede vil denne ideen bety "må godkjennes ikke av deres umiddelbare sjef , men ved det leders leder ."

Anbefalt: