Hva vil det si å validere seg selv?
Hva vil det si å validere seg selv?

Video: Hva vil det si å validere seg selv?

Video: Hva vil det si å validere seg selv?
Video: Hva vil det si å være liberal? 2024, Kan
Anonim

Validering betyr å uttrykke forståelse og aksept for en annen persons interne opplevelse, uansett hva det måtte være. Selv - validering er å akseptere din egen interne opplevelse, dine tanker og dine følelser. Selv - validering ikke mener at du tror på tankene dine eller tror at følelsene dine er berettiget.

Angående dette, hva betyr det å bekrefte følelsene dine?

Bekrefte følelser innebærer å gjenkjenne noens følelser og anerkjenner dem som viktige. I ethvert sunt forhold er det viktig å validere noens følelser når de er lei seg. Husk at du ikke trenger å være enig med noens følelser eller valg å erkjenne følelsene deres er gyldige.

På samme måte, hva er intern validering? Intern validering er den validering av ens egne følelser eller ikke-dømmelse av ens følelser. Hvis du føler deg nedstemt eller føler at du vil klandre deg selv for en oversituasjon, intern validering er å tillate deg selv å ikke ha så mye dom over deg selv for å ha disse følelsene.

Herav, hva er hensikten med validering?

Validering . Validering er en automatisk datakontroll for å sikre at dataene som legges inn er fornuftige og rimelige. Den kontrollerer ikke nøyaktigheten av data.

Hva er selvvalideringshypotesen?

I samsvar med selv -- valideringshypotese , var forholdet mellom tanker og holdninger betydelig større i den grad at selvtilliten var relativt høy i stedet for lav. Med andre ord, i den grad folk hadde tillit til tankene sine, var overtalelse avhengig av valensen til disse tankene.

Anbefalt: