Er overflatebindingssement vanntett?
Er overflatebindingssement vanntett?

Video: Er overflatebindingssement vanntett?

Video: Er overflatebindingssement vanntett?
Video: Mød VN Steel - et af Erhvervsrådets 636 medlemmer 2024, Kan
Anonim

PRODUKTBESKRIVELSE: OVERFLATEBINDENDE SEMENT er en høy tetthet, vanntett , sparkelbelagt belegg sammensatt av Portland Sement , finsorterte aggregater, modifiseringsmidler og konstruksjonsfibre. OVERFLATEBINDENDE SEMENT brukes også som en dekorativ finish over eksisterende murstein, blokk eller støpte betongvegger.

Så, hva brukes overflatebindende sement til?

Flate - Limingsement er en glassfiberforsterket, Portland-basert blanding altså brukt til bygging av tørre stabelblokker. Det kan det også være brukt som en dekorativ ferdig til eksisterende betong- og murvegger.

For det andre, vil mørtel feste seg til gammel betong? Betong , mørtel eller lignende materialer er ikke laget for pinne eller bånd til gammel overflater. Du vil ikke få noen tilfredsstillende resultater hvis du bare legger til nye mørtel til gammel . Det fungerer bare ikke. Bruke et modifisert tynnsett mørtel ville være den foretrukne metoden for denne type installasjon.

På samme måte kan man spørre seg om Quikwall er vanntett?

Quikwall Gray Surface-Bonding Cement er en glassfiberarmeret sement som er designet for bygging av tørrstabel sementblokker. Dette produktet er også ideelt for vanntetting og forsterkning av blokkvegger uten ekstra mørtel.

Hvordan påfører du lim på betong?

Rist beholderen av betonglim kraftig i et par minutter før du åpner den. Hell deretter en del i en separat beholder og fortynn med rent vann; bland ca en del lim med to deler vann. Den første påføringen vil tjene som en primer for det siste strøket.

Anbefalt: