Hva inkluderer Economy Plus?
Hva inkluderer Economy Plus?

Video: Hva inkluderer Economy Plus?

Video: Hva inkluderer Economy Plus?
Video: Ultra-Long Haul Flight: UNITED Economy Plus Review (San Francisco SFO to Singapore SIN) 2024, April
Anonim

Economy Plus setene har opptil 15 cm ekstra benplass og er ligger nær fronten av United Økonomi hytte, og hjelper deg med å komme deg på vei når du kommer til reisemålet. Economy Plus sitteplasser er tilgjengelig på alle United-flyvninger og de fleste United Express® flyreiser.

Følgelig, hva er forskjellen mellom økonomi og økonomi pluss?

Plasser i United Økonomi klasse har en bredde på 17,3 tommer og 31 tommer benplass. forent Economy Plus : Economy Plus sitteplasser på United har også en bredde på 17,3 tommer, men 37 tommer benplass. Med andre ord betyr å betale opp å få samme sete, men med 6 ekstra tommer benplass.

Foruten ovenfor, er Economy Plus-seter verdt det? Ja det er det helt verdt det . Du kan bøye deg ned og få tilgang til vesken din under setet foran uten å være en contortionist, så vel som setet foran tilbakelent som Joe nevner. Du kan se kostnadene ved å gjøre en dummy-bestilling og ta den hele veien til setevalg.

Vet du også, inkluderer Economy Plus innsjekket bagasje?

Pakkene kommer i to typer; Economy Plus Essentials, som inkluderer Economy Plus sitteplasser og en standard innsjekket bag ; og Economy Plus Forbedret, som gir en Economy Plus sete, en innsjekket bag , et United Club-pass for den turen, ekstra award miles og Premier Access-fordeler (dedikert kryss av -inn og sikkerhet

Er drinker gratis i United Economy Plus?

Alkoholiker drikkevarer Valg av alkoholholdige drikkevarer varierer etter fly og hytte. Alkoholiker drikkevarer er gratis i premie lugarer på alle flyvninger og inn Economy Plus ® på premie transkontinentale flyvninger. Bare alkoholiker drikkevarer servert av en flyvertinne kan inntas om bord.

Anbefalt: