Hva er en co-eksklusiv oppføring?
Hva er en co-eksklusiv oppføring?

Video: Hva er en co-eksklusiv oppføring?

Video: Hva er en co-eksklusiv oppføring?
Video: METASTORM BLOCKCHAIN-SPILL FOR Å TJENE 2024, Kan
Anonim

Selv om mange vil hevde at begrepet i seg selv er motstridende, en co - eksklusiv oppføring er når to uavhengige, lisensierte meglere opptrer i fellesskap som en tillitsmann oppføring megler.

På samme måte kan du spørre, hva betyr en eksklusiv oppføring?

An eksklusiv oppføring er en eiendomssalgsavtale der en spesifisert eiendomsmegler står til å få provisjon dersom en eiendom selges innen et spesifisert antall måneder. I de fleste tilfeller tjener agenten provisjonen uansett hvordan en kjøper blir funnet.

For det andre, hva er en eksklusiv rett til å selge oppføring? Eksklusiv rett til å selge oppføring : En kontraktsmessig avtale der oppføring megleren fungerer som agent eller som den juridisk anerkjente ikke-byråets representant for selgeren(e), og selgeren(e) godtar å betale en provisjon til oppføring megler, uavhengig av om eiendommen er solgt gjennom innsatsen til

Tilsvarende, hva er forskjellen mellom en åpen notering og en eksklusiv notering?

An eksklusiv byrå oppføring ligner på en åpen oppføring bortsett fra majoren forskjell er megleren vil representere eierne. Eierne forbeholder seg fortsatt retten til å selge eiendommen selv og ikke betale provisjon.

Hva betyr Rental exclusive?

Når en utleier jobber med en agent eller et meglerfirma for å føre opp leiligheten, er det er referert til som en eksklusiv oppføring. Eksklusiv oppføringer er en stor gevinst for meglere fordi det garanterer at de får inn en provisjon når leiligheten er ferdig er leid og ingen annen megler kan.

Anbefalt: