Er Wild Rice dårlig?
Er Wild Rice dårlig?

Video: Er Wild Rice dårlig?

Video: Er Wild Rice dårlig?
Video: Wild Rice 101-About Wild Rice and Nutrition 2024, Kan
Anonim

Vill ris er en spesiell type korn som er seig og velsmakende. Det er mer protein enn vanlig ris og inneholder flere viktige næringsstoffer og en imponerende mengde antioksidanter. Hva mer, å spise vill ris regelmessig kan forbedre hjertehelsen og redusere risikoen for type 2 diabetes.

Dessuten, er Wild Rice bedre enn brun ris?

Hvis du ønsker å kutte kalorier og øke proteininntaket, vill ris er den bedre alternativ. En servering av vill ris inneholder færre kalorier og kan skryte av det dobbelte av proteininnholdet brun ris . Begge typer ris er gode kilder til fiber, antioksidanter og næringsstoffer som mangan, magnesium og fosfor.

Likeledes, er villris bra for å gå ned i vekt? Som en kalorifattig og glutenfri mat, vill ris kan hjelpe de som prøver å gå ned i vekt . Siden den er høy i kostfiber og essensielle næringsstoffer, kan du bidra til å forhindre overspising med vill ris . Fordi det er høyt i næringsstoffet fosfor, vill ris reduserer risikoen for stressfrakturer og øker benmassen.

Foruten ovenfor, er Wild Rice lett fordøyelig?

Korn. De fleste raffinerte korn er lett fordøyelig . Det betyr at helkornsbrød, rundstykker og bagels ikke nødvendigvis er gode valg. Granola, brun el vill ris , og fullkornspasta kan ikke fordøyes Enkelt enten.

Er Wild Rice en god karbohydrat?

Som mange korn, vill ris er lav i kalorier, fett og natrium. Vill ris inneholder en god balanse eller proteiner, karbohydrater og fiber. En servering av vill ris gir 6,5 g protein og 35 g karbohydrater, samtidig som det gir 3 g fiber.

Anbefalt: