Hva gjør du som sanitetsarbeider?
Hva gjør du som sanitetsarbeider?

Video: Hva gjør du som sanitetsarbeider?

Video: Hva gjør du som sanitetsarbeider?
Video: Video 247 Hva gjør du? 2024, Kan
Anonim

Sanitetsarbeider Plikter og ansvar

Sanitetsarbeidere reise fra nabolag til nabolag for å samle fast og flytende avfall. De kan fysisk samle søppelet til dem eller bruke en automatisert lastebil. Det er også deres jobb å sørge for at det ikke er avfall igjen på gaten eller i naturområder

Angående dette, hvor mye tjener sanitetsarbeidere i timen?

Den gjennomsnittlige New York City Department of Hygiene lønn varierer fra omtrent $26.835 per år for Labourer til $113.204 per år for Senior. NET utvikler. Gjennomsnittlig New York City Department of Sanitet timelønn varierer fra omtrent $11,88 pr time for Labourer til $75,94 pr time for medisinsk spesialist.

I tillegg, hvor mange dager i uken jobber sanitetsarbeidere? Som en sanitetsarbeider , du tar deg av hele byens ekle søppel for 12 til 16 timer hver dag, fem dager i uken . Og selv i den gjenværende avspaseringen kan du skrubbe og skrubbe og skrubbe, men du vil ikke kunne skrubbe lukten av huden din. De jobb er fysisk krevende.

Følgelig, hva kaller du en sanitetsarbeider?

EN sanitetsarbeider har en skitten jobb, men det er en som de fleste lokalsamfunn kan ikke leve uten. Sanitetsarbeidere sørge for at nabolag, gater og offentlige områder forblir rene, og de kast søppel på trygge, effektive og miljøvennlige måter.

Hva er sanitæropplevelse?

Hygiene Arbeider. Seks måneder erfaring i rengjøring og hygiene . Demonstrert evne til å plukke opp løst søppel og materialer. Forberedt og håndtert hygiene utstyr. Stolt på instruksjoner og forhåndsetablerte prosedyrer for å utføre jobbens funksjoner.

Anbefalt: