Hva er innstillingen for Blomster for Algernon?
Hva er innstillingen for Blomster for Algernon?

Video: Hva er innstillingen for Blomster for Algernon?

Video: Hva er innstillingen for Blomster for Algernon?
Video: Танки Leopard 2A4 норвежской армии и боевые машины пехоты CV90 в Литве. 2024, Kan
Anonim

De omgivelser av denne boken finner sted i Chicago, New York. Dette er i Charlies verden av usikkerhet og samfunn av uaksept. Tiden er usikker på året, men historien varer fra 3. mars til 21. november.

Med tanke på dette, hvilket år er Flowers for Algernon satt til?

1960 -tallet

Vet også, hva er klimakset til blomster for Algernon? Blomster til Algernon , av Daniel Keyes, ble først utgitt som en novelle i 1959, og deretter som en roman i 1966. klimaks av historien oppstår når den intelligensforbedrende operasjonen som Charlie meldte seg frivillig til mislykkes, med tragiske konsekvenser.

Med tanke på dette, hva er tonen for Flowers for Algernon?

Blomster til Algernon : Tidligere forskning Sjangeren til denne historien er Science Fiction. De tone av romanen omhandler Charlies tilstand av psykisk sykdom. Stemningen i denne historien ville være sjokkert og blandede følelser som tristhet, glede og forvirring muligens.

Hvor bor Charlie i Flowers for Algernon?

Charlie Gordon - Hovedpersonen og forfatteren av fremdriftsrapportene som utgjør teksten til Blomster til Algernon . Charlie er en trettito år gammel psykisk utviklingshemmet mann som bor i New York City. I starten av romanen jobber han på Donners Bakeri som vaktmester og budbringer.

Anbefalt: