Kan du dekke murstein med gips?
Kan du dekke murstein med gips?

Video: Kan du dekke murstein med gips?

Video: Kan du dekke murstein med gips?
Video: 13 полезных насадок для шуруповерта и дрели с Aliexpress 2024, Kan
Anonim

Hvis du har et interiør murstein vegg i hjemmet ditt som er skjemmende, du kanskje vil dekke det opp med gips . Å henge gips på en murstein overflate: Plasser gips på murstein overflaten og bruk murspiker drevet inn i mørtelen for å holde arket på plass til massen tørker.

Også å vite er, kan jeg dekke en mursteinspeis med gips?

Å ombygge din murstein peis du kan ganske enkelt dekke det med gips . Sluttresultatet er en glatt vegg som du kan male og dekorere slik du vil.

Videre, hva kan jeg dekke murstein med? Til trygt og produktivt dekke de murstein , må du først installere et basislag på toppen av de skadede steinene for å skape en pålitelig flisoverflate. Sementplater eller metallplater (i likhet med det som er vist nedenfor) er begge ofte brukte materialer som gjøre jobben godt.

På denne måten, hvordan dekker du en innvendig murvegg?

To alternativer til dekke de murstein inni er maling og gips. Hvis vegg er en ytre vegg , krever gipsplaten furringstrimler under.

relaterte artikler

  1. 1 Gips over betong med dampsperre.
  2. 2 Heng gipsvegg på blokkvegger.
  3. 3 Installer furringstrimler for gips.
  4. 4 Gipsvegg et rom.

Kan du legge gipsplater rett på murstein?

Det er to metoder for montering gipsplater til murstein vegger. Med denne teknikken, du påfør tykke klumper med spesielt tørrvegglim (som Gyproc Dri-Wall Adhesive) videre til de mur veggen og trykk forsiktig brettet på plass.

Anbefalt: