Innholdsfortegnelse:

Hva er befolkningen i arbeidsfør alder?
Hva er befolkningen i arbeidsfør alder?

Video: Hva er befolkningen i arbeidsfør alder?

Video: Hva er befolkningen i arbeidsfør alder?
Video: TYSKERE AV ØST-PRUSSIA ETTER KRIGEN. PROFESSORS HISTORIER. Undertekst 2024, Kan
Anonim

De befolkningen i arbeidsfør alder er definert som de eldre 15 til 64. Den grunnleggende indikatoren for sysselsetting er andelen av befolkningen i arbeidsfør alder 15-64 som er i arbeid. De alder avhengighetsforhold er forholdet mellom avhengige (personer yngre enn 15 eller eldre enn 64) til jobber - alder befolkningen.

På samme måte, hvordan beregner du befolkningen i arbeidsfør alder?

For å bestemme prosentandelen i arbeidsstyrken:

  1. Del antall personer i arbeidsstyrken (154,9 millioner) på den totale befolkningen i voksen alder (243,2 millioner).
  2. Multipliser med 100 for å få prosenten.

Vet også, hva er den arbeidskvalifiserte befolkningen? De jobber - alder befolkningen er totalen befolkning i et område som anses i stand til og sannsynlig arbeid basert på antall personer i en forhåndsbestemt alder område. De jobber - alder befolkningen Mål brukes for å gi et estimat på det totale antallet potensielle arbeidere i en økonomi.

Dessuten, hva er befolkningen i arbeidsfør alder i USA?

I de fleste av forente stater de yrkesaktiv alder krymper nå. I løpet av de siste tre tiårene har veksten i USAs befolkning i arbeidsfør alder , aldre 20 til 65, har lett overgått totalt USAs befolkning vekst.

Hva er befolkningen i arbeidsfør alder i India?

Arbeidskraftsdeltakelsen var på 49,8 % i 2017-18, og falt kraftig fra 55,9 % i 2011-12. Halve India jobber - alder befolkningen (15 år og oppover), for første gang, bidrar ikke til noen økonomisk aktivitet, ifølge National Sample Survey Office (NSSOs) siste jobbundersøkelse.

Anbefalt: