Hva er en tapp- og muffledd?
Hva er en tapp- og muffledd?

Video: Hva er en tapp- og muffledd?

Video: Hva er en tapp- og muffledd?
Video: Hva er RUStelefonen og hva kan de hjelpe deg med? 2024, Kan
Anonim

EN tappskjøt er en type rørkobling som settes inn i en annen rørkobling. De tapp ende har typisk samme ytre diameter som røret og er vanligvis montert i en annen ledd kalt en bjelle eller stikkontakt . Sammen danner disse to elementene det som vanligvis er kjent som en bjelle og tappskjøt.

I forhold til dette, hvor og hvorfor brukes en muffe og tapprørskjøt?

Stopp og muffeledd : Noen ganger kalles dette bjelle og tappskjøt . Denne typen ledd er stort sett brukt for støpejern rør . For bygging av denne ledd de tapp eller normal slutt på en rør er sklidd inn stikkontakt eller bjelleenden av den andre rør til det er kontakt ved bunnen av klokken.

I tillegg, hva er muffeledd i rør? EN Stikkontakt Weld er en rør vedleggsdetalj der en rør settes inn i et forsenket område av en ventil, armatur eller flens. I motsetning til rumpebeslag, Stikkontakt Sveisebeslag brukes hovedsakelig til små rør diametre (liten boring Rørføring ); generelt for rør hvis nominelle diameter er NPS 2 eller mindre.

I tillegg, hva er en tappforbindelse?

Slutten forbindelse av en beslag som skal settes sammen til en annen beslag kalles " Spigot ." De tapp enden av en beslag har samme ytre diameter som røret. Den vanlige hunnen forbindelse av PVC-beslag refereres til som socket eller hub, og tapp enden av en beslag kan settes inn i en Hub eller Socket.

Hva er en tappflens?

Dette flens har en hunngjenget ende for å koble til en hanngjenget fitting eller nippel. Spigot Flens – Mens slip flenser passer over PVC- eller CPVC-rør, tappflenser passer inn i en PVC- eller CPVC-beslag. De er ganske enkelt boltet på plass til en annen flenset forbindelse. Effekten er en forseglet ende til den rørledningen.

Anbefalt: