Kan innenlandske oljetanker graves ned?
Kan innenlandske oljetanker graves ned?

Video: Kan innenlandske oljetanker graves ned?

Video: Kan innenlandske oljetanker graves ned?
Video: 20 самых загадочных мест в мире 2024, Kan
Anonim

Vi anbefaler din oljetank er installert utenfor, over bakken i et sekundært inneslutningssystem. Plasser din tank for å minimere risikoen for forurensning og maksimere sikkerheten. Vi anbefaler ikke oljelagringstanker er installert under jorden . Det kan hende du trenger planleggingstillatelse for å installere en underjordisk oljelagringstank.

Med tanke på dette, kan du få et boliglån med en underjordisk oljetank?

Å få et boliglån med en underjordisk oljetank er vanskelig, men ikke umulig. Eksistensen av en underjordisk oljetank og det resulterende potensialet for forurensning vil avsløres under boligbefaringen. Å gå videre med boliglån , og selve salget, må miljøfaren først adresseres.

Kan du også selge et hus i NJ med en underjordisk oljetank? I staten New Jersey det er ingen lover om at selger må fjerne en gammel oljetank på deres eiendom . Imidlertid kan kjøpere, advokater og forsikringsselskaper ikke godta å ha en underjordisk oljetank . En lekkasje oljetank og tilhørende opprydding kan forsinke prosessen med måneder og kan også "drepe" avtalen.

Spørsmålet er også, kan fyringsoljetanker graves ned?

Vær forsiktig så du ikke begraver din oljetank imidlertid fullstendig; en normal over bakken oljetank Kan ikke være begravet , med bare spesiallagde versjoner som kan være det begravet (og du trenger tillatelse fra din regionale miljømyndighet for å kunne gjøre så).

Hvor dypt er hjemmeoljetanker begravd?

De er vanligvis begravet 1,5 to 2,5 fot under landoverflaten og fylles gjennom et to tommers galvanisert stålrør.

Anbefalt: