Innholdsfortegnelse:

Hva er en Hi Lo-måler?
Hva er en Hi Lo-måler?

Video: Hva er en Hi Lo-måler?

Video: Hva er en Hi Lo-måler?
Video: THE FLASH: SuperHero Kids Classics Compilation! 2024, Kan
Anonim

De Hei - Lo brukes vanligvis til å måle forskyvning, forsterkningshøyde for stumpsveis, sveiseforberedelsesvinkel, tykkelse på grunnmateriale, utvendig skjøteforskyvning og benlengde for kilsveis. Når du sjekker måling av alle dimensjoner er det viktig å holde måler 90 grader til sveiseskjøt for å sikre nøyaktige avlesninger.

På samme måte kan man spørre seg, hva er måling ved sveising?

bestille på nett. Sveisemålere er tilgjengelig for kontroll av justering, kontroll av dimensjoner før sveising , bekrefter sveis dimensjoner, og sjekke porøsitet av sveiser . De måler måler innvendig uoverensstemmelse mellom rørvegg, ritslinjer, sveis filet og kronehøyde. Den tilfredsstiller tilpasningskodene ASME, ANSI, API & Military.

hva er sveisesymbolene? De fleste tegninger for et sveiseprosjekt var sterkt pepret med dem. Skjelettet til et sveisesymbol har en pil , en lederlinje (festet til pil ), en horisontal referanselinje, en hale og et sveisesymbol (ikke å forveksle med sveisesymbol, som refererer til det hele.

På samme måte, hva er AV WAC-måler?

V- Wac måler kontrollerer enkelt og raskt de fire essensielle målingene som kreves for samsvar med NCR Visual Weld Acceptance Criteria. Den kontrollerer underskjæringsdybde, porøsitetssammenligning, mengde porøsitet per lineær tomme og kronehøyde.

Hvordan tester du en sveis?

Visuell inspeksjon under sveising

  1. Sjekk elektroder for størrelse, type og oppbevaring (lavhydrogenelektroder oppbevares i en stabiliserende ovn)
  2. Se roten passere for mottakelighet for sprekker.
  3. Inspiser hvert sveisepass. Se etter underskjæring og nødvendig kontur.
  4. Se etter kratere som må fylles.
  5. Sjekk sveisesekvens og størrelse.

Anbefalt: