Hva betyr et lensmannssalg?
Hva betyr et lensmannssalg?

Video: Hva betyr et lensmannssalg?

Video: Hva betyr et lensmannssalg?
Video: Hva betyr egentlig samtykke? Hør Jonis Josef forklare 2024, Kan
Anonim

EN lensmannssalg er en offentlighet auksjon av eiendom som er overtatt for å tilfredsstille en ubetalt forpliktelse, og det gjøres vanligvis fordi en pantelåner tok eiendommen tilbake og prøver å selge den. Imidlertid, a lensmannssalg kan også holdes for eiendommer som er beslaglagt for å tilfredsstille dompant eller skatterett.

I etterkant kan man også spørre seg, hvordan fungerer lensmannssalg?

EN lensmannssalg er en type offentlig auksjon der interesserte kjøpere kan by på utelukkede eiendommer. I en lensmannssalg , er den første eieren av en eiendom ikke i stand til å foreta pantelån, og lovlig besittelse av eiendommen gjenvinnes av långiveren. Lensmannens salg forekommer ganske ofte.

På samme måte, hvor lenge må du komme deg ut etter et lensmannssalg? I visse stater hvor lensmannssalg finne sted, kan huseiere ha en betydelig mengde tid før å ha å forlate sine utelukkede hjem. Etter et lensmannssalg , innløsningsperioder for huseiere varierer fra noen få dager opp til tre år eller mer, avhengig av staten.

Hva betyr det tilsvarende når et lensmannssalg blir stående?

En eiendom planlagt for en Sheriff's Sale kunne potensielt være " oppholdt seg " eller "fortsatt." Hvis en eiendom er oppholdt seg , det midler at rettskjennelsen krever at eiendommen skal selges kl auksjon har blitt kansellert.

Kan du få lån til lensmannssalg?

Det er mulig å få en låne forsikret av Federal Housing Administration (FHA) for å kjøpe en lensmannssalg hjemme, men du må ha en forhåndsgodkjent FHA-forsikret låne før du byr på eiendommen. Fordi lensmannssalg boliger er foreclosures, de kan være behov for reparasjon.

Anbefalt: