Hva er jobben til et HOA-styre?
Hva er jobben til et HOA-styre?

Video: Hva er jobben til et HOA-styre?

Video: Hva er jobben til et HOA-styre?
Video: Skremmende historier om natten. RARE REGLER FOR HOA VÅR. Historier for natten. Skrekk. Historier 2024, September
Anonim

HOA-styret Krafter og Plikter

Det styrende organ (eller borde av direktører) av HOA er ansvarlig for forvaltningen av alle sider av foreningen. Den kan delegere styring av visse aktiviteter til andre personer eller virksomheter, for eksempel en eiendomsforvaltningstjeneste, men den må beholde den endelige kontrollen.

I forhold til dette, hva gjør et HOA-styre?

En Huseierforening drives av en borde av styremedlemmer som er valgt av huseiere til å føre tilsyn med felles eiendeler til en eiendom/område, administrere dens økonomi, drive forretningsanliggender, håndheve og sette regler, og sørge for vedlikehold og vedlikehold av området. De HOA inneholder både offiserer og direktører.

I tillegg, får huseierforeningens styremedlemmer betalt? Regissører bør ikke være det betalt , spesielt hvis de styrende dokumentene forbyr det. HOA styremedlemmer skal være frivillige. Hvis direktørene dine er det betalt de mister beskyttelsen av å være frivillige tillatt i din styre- og offisererforsikring.

Spørsmålet er også, hva gjør et godt HOA-styremedlem?

Flotte HOA styremedlemmer vet at de ikke har noen individuell autoritet; snarere i deres rolle som en enhet borde , de gjøre gruppebeslutninger som har en positiv innvirkning på deres lokalsamfunn. Derfor støtter de raskt gruppebeslutninger, selv om de er i strid med deres egen personlige mening.

Bør jeg bli med i HOA-styret mitt?

Hvis du forbereder deg på å flytte til en HOA fellesskap, vurder å bli med i ditt borde , delta på møter og/eller engasjere seg i nabolagsarrangementer. Ikke bare gjør dette det lettere å møte naboene, men det gir deg også makt til å gjennomgå og endre fellesskapsregler som du finner urimelige.

Anbefalt: