Er ServSafe bra i alle stater?
Er ServSafe bra i alle stater?

Video: Er ServSafe bra i alle stater?

Video: Er ServSafe bra i alle stater?
Video: Сдать онлайн-экзамен - ServSafe.com 2024, Kan
Anonim

De ServSafe Food Handler-sertifikat er anerkjent i de fleste jurisdiksjoner der Food Handler-opplæring er nødvendig. Imidlertid noen stater har tilleggskrav. Bekreft godkjenning med lokale forskriftskrav eller kontakt den lokale helseavdelingen.

Ved siden av dette, kan ServSafe overføres fra stat til stat?

De ServSafe sertifisering er anerkjent i de fleste jurisdiksjoner der det kreves en Food Protection Manager-sertifisering. Imidlertid noen stater har tilleggskrav.

Spørsmålet er deretter, er ServSafe og matbehandlere det samme? De ServSafe Food Protection Manager-sertifisering og ServSafe Food Handler er to helt forskjellige programmer. De fleste stater krever ServSafe Food Protection Manager-sertifisering mens ServSafe Food Handler regnes som valgfri opplæring for ansatte.

Er ServSafe også landsdekkende?

De ServSafe programmet administreres av National Restaurant Association, som gjør opplærings- og testmateriell tilgjengelig. ServSafe sertifisering er akseptert landsdekkende i USA.

Overfører matbehandlerkort stater?

Hver stat har forskjellig kort krav, så en kortet gjør det fungerer ikke på alle 50 stater . Dette kan blir forvirrende, så det er viktig å slå opp din statens krav til a matbehandlerkort å vite hva du spesifikt trenger for å håndtere mat.

Anbefalt: