Hvordan ser Hydroids ut?
Hvordan ser Hydroids ut?

Video: Hvordan ser Hydroids ut?

Video: Hvordan ser Hydroids ut?
Video: Hvordan ser en intervjuguide ut? 2024, April
Anonim

Funksjoner: Hydroider er koloniale dyr. Polyppene er liten (1 mm høy med en mindre diameter). I forgrenende former, polyppene er innkapslet i en "hud" laget av kitin (det samme stoffet som insektets eksoskjelett er laget av). Fôringspolypper ser ut som sjøanemoner med tentakler bevæpnet med stikkere som andre Cnidrians.

Dessuten, hva spiser hydroider?

Hydroid polypper og medusae lever av nesten alle dyr, fra plankton, eller mikroskopiske planter og dyr som driver i vann, til fisk.

For det andre, hva er en marin hydroid? Hydroider er et livsstadium for de fleste dyr av klassen Hydrozoa, små rovdyr relatert til maneter. Noen hydroider slik som ferskvann Hydra er solitære, med polyppen festet direkte til underlaget. Når disse produserer knopper, blir de løsrevet og vokser videre som nye individer.

I denne forbindelse, hvor bor Hydroids?

De er ofte funnet i Atlanterhavet, Stillehavet og Indiahavet, og de er lokalisert både i kysten og til havs. Hydroider og maneter bo mest i varme og tropiske farvann, men tåler i virkeligheten temperaturer så lave som -6 grader Celsius (Rodriguez, 1996).

Hva gjør Hydroids?

EN hydroid er en type vaskulær celle som forekommer i visse moser. I noen moser som medlemmer av Polytrichaceae-familien, hydroider danner det innerste laget av celler i stammen. Samlet sett, hydroider fungere som et ledende vev, kjent som hydromet, som transporterer vann og mineraler hentet fra jorda.

Anbefalt: