Hva er fordelene med leverandørrelasjonsstyring?
Hva er fordelene med leverandørrelasjonsstyring?

Video: Hva er fordelene med leverandørrelasjonsstyring?

Video: Hva er fordelene med leverandørrelasjonsstyring?
Video: What is Vendor Relationship Management in the New Customer-Centric Age? 2024, Kan
Anonim

Ledelse av leverandørforhold er viktig fordi, over tid, en langsiktig forhold mellom din bedrift og dens leverandører gir mulighet for fri flyt av tilbakemeldinger og ideer. Over tid vil dette skape en mer strømlinjeformet, effektiv forsyningskjede som vil ha en positiv innvirkning på kostnader og kundeservice.

Med tanke på dette, hva er fordelen med å ha leverandørforhold?

Økt effektivitet Som en definert og etablere leverandørforhold utvikler seg, kommunikasjonen forbedres. Leverandører få en mer fullstendig forståelse av virksomhetene de betjener, og dette lar dem møte behovene deres mer effektivt.

Vet også, hva er formålet med leverandørstyring? De hensikt av leverandørstyring prosessen er å få valuta for pengene fra leverandører og å gi sømløs kvalitet på IT-tjenester til virksomheten ved å sikre at alle kontrakter og avtaler med leverandører støtte virksomhetens behov og det hele leverandører oppfylle sine kontraktsmessige forpliktelser.

På denne måten, HVA ER leverandørrelasjonsstyring og hvorfor betyr det noe?

Ledelse av leverandørforhold , også kjent som SRM, er en systematisk tilnærming til å vurdere leverandører ' bidrag til virksomheten din. Det hjelper deg med å bestemme hvilken leverandører gir den beste innflytelsen på suksessen din og sikrer at de gir gode resultater.

HVA ER leverandørrelasjonsstyringsprosess?

Ledelse av leverandørforhold (SRM) er den systematiske tilnærmingen til å vurdere leverandører ' bidrag og innflytelse på suksess, bestemme taktikk for å maksimere leverandører ' ytelse og utvikle den strategiske tilnærmingen for å utføre disse bestemmelsene. SRM inkluderer både forretningspraksis og programvare.

Anbefalt: