Hva brukes Timeoutms-egenskapen til?
Hva brukes Timeoutms-egenskapen til?

Video: Hva brukes Timeoutms-egenskapen til?

Video: Hva brukes Timeoutms-egenskapen til?
Video: Repara Discos Duros Dañados, y Errores Facil y Bien Explicado "2020 FUNCIONANDO!" 2024, Kan
Anonim

Det er en eiendom brukt i brukergrensesnittdesign av en app eller nettapper, under kategorien UI automatiom. Timeout MS spesifiserer i millisekunder hvor lang tid det skal vente på at et spesifikt element blir funnet eller oppdaget før en feilmelding vises.

Hva er formålet med WaitForReady-egenskapen?

TimeoutMS: Det hjelper å finne elementet før feilen vises. Vent PåKlar : Den vil vente til målet er klart og før du utfører aktiviteten. Mål: Det hjelper med å identifisere elementet i brukergrensesnittet før aktiviteten starter.

Man kan også spørre, vil en klikkaktivitet fungere med en skjult nettleserøkt? en. Ja det skal jobbe med standardkonfigurasjonen.

På samme måte spør folk, hva er en sekvens best egnet for?

Forklaring: Det er de passende til lineære prosesser ettersom de gjør deg i stand til å gå sømløst fra en aktivitet til en annen, og fungere som en enkelt blokkaktivitet. En av hovedtrekkene til sekvenser er at de kan gjenbrukes gang på gang, som en frittstående automatisering eller som en del av en tilstandsmaskin eller flytskjema.

Hvilken opptaksprofil genererer fulle velgere?

Grunnleggende Innspilling : Den passer best for innspilling enkeltaktiviteter som å åpne eller lukke et program, velge en avmerkingsboks osv. Grunnleggende opptaker genererer en full velger for hver aktivitet og ingen beholder.

Anbefalt: