Hvordan blir jeg en god kategorisjef?
Hvordan blir jeg en god kategorisjef?

Video: Hvordan blir jeg en god kategorisjef?

Video: Hvordan blir jeg en god kategorisjef?
Video: День святого Валентина Барби 💕 Привлечение Барби и Кен 💕 Семейные троицы 💕 Байка с куклами 4K 2024, April
Anonim

De som er interessert i ferd med å bli produkt kategoriledere bør forfølge en bachelorgrad i markedsføring, business eller et relatert studium. De kan også vurdere å oppnå frivillig sertifisering for å øke sin troverdighet og dermed jobbpotensialet.

Angående dette, hvordan blir du kategorisjef?

En bachelorgrad er nødvendig for de fleste stillinger innen reklame, kampanjer og markedsføring. Disse ledere har vanligvis arbeidserfaring innen reklame, markedsføring, kampanjer eller salg. En bachelorgrad er nødvendig for de fleste stillinger innen reklame, kampanjer og markedsføring.

Spørsmålet er deretter, hvor mye tjener kategoriledere? Den nasjonale gjennomsnittslønnen for a Kategorisjef er $63 786 i USA.

Så, er kategorisjef en god jobb?

Analytiske ferdigheter: Detaljhandel kategoriledere må være analytisk og praktisk for å administrere talldelen av deres jobb effektivt. Mellommenneskelige ferdigheter: En vellykket detaljhandel kategori leder må være intuitiv og personlig for å håndtere relasjoner. God intuisjon er like verdifull som god analyse i denne rollen.

Hva gjør en kategorisjef i innkjøp?

Rollen til en Kategori leder Dette er en spesialist innkjøp rolle der personen håndterer en bestemt kategori av varer eller tjenester f.eks. Profesjonelle tjenester, IT eller logistisk støtte. Denne personen er siktet for strategisk sourcing, og opprettet en kategori plan, og gir tilsyn i kategori.

Anbefalt: