Hva er felles planlegging?
Hva er felles planlegging?
Anonim

EN ledd makt planlegger organisasjon bestående av utpekte representanter for ledd styrkehovedkvarterets rektor og spesielle stabsseksjoner, ledd kraftkomponenter (tjeneste og/eller funksjonelle), og andre støttende organisasjoner eller byråer som anses nødvendig av ledd styrkesjef (JFC).

Følgelig, hva er felles planleggingsprosess?

JOPPA er prosess der sjefer, luftvåpenstyrker (COMAFFORs) og deres staber skaper detaljene planer de krever å effektivt bruke luftmakt, inkludert JAOP, operasjonsordrer (OPORDs) og andre.

I tillegg, hva er de 12 prinsippene for felles operasjoner? tilbakeholdenhet, utholdenhet og legitimitet? er relevant for hvordan de væpnede styrker i USA bruker kampmakt på tvers av militærområdet operasjoner . Disse tre, lagt til de opprinnelige ni, utgjør 12 prinsipper for felles operasjoner . Tilbakeholdenhet, utholdenhet og legitimitet.

Med tanke på dette, hva er de 7 leddfunksjonene?

I amerikansk doktrine er det i dag syv fellesfunksjoner : etterretning, bevegelse og manøver, branner, informasjon, beskyttelse, opprettholdelse og C2.

Hva er leddfunksjonene?

leddfunksjoner De seks funksjonene som er felles for ledd operasjoner på alle krigsnivåer er kommando og kontroll (C2), etterretning, branner, bevegelse og manøver, beskyttelse og opprettholdelse. Noen funksjoner, som C2 og Intelligence, gjelder for alle operasjoner.

Anbefalt: