Hva legger GL ut?
Hva legger GL ut?

Video: Hva legger GL ut?

Video: Hva legger GL ut?
Video: 🥇3 WINS på 6 GAMES!?🏆 Dual Pistols er OP?💀ENDELIG 1v1 DUELLER - 🔥💥 - Norsk Fortnite 2024, Kan
Anonim

Hovedbok postering er prosessen med postering lønnsresultatene til riktig GL regnskap inkludert kostnadsstedene Innlegg lønnsresultater til Regnskap er en av de påfølgende aktivitetene som utføres etter en vellykket lønnskjøring.

Derav, hva er GL-prosess?

Hovedbok . Posting er prosess registrering av beløp som kreditter (høyre side), og beløp som debet (venstre side), på sidene i hovedbok . Ytterligere kolonner til høyre inneholder en løpende aktivitetssum (ligner på en sjekkbok). Listen over kontonavnene kalles kontoplanen.

På samme måte, hva er de 5 trinnene for å bokføre i regnskap? De fem trinn av postering fra journal til reskontro inkluderer å skrive inn kontonavn og nummer, spesifisere detaljene for journalposten, legge inn debet og kreditering for transaksjonen, beregne løpende debet- og kreditsaldo og korrigere eventuelle feil.

I tillegg, hva er GL i bank?

EN hovedbok ( GL ) er et sett med nummererte kontoer en bedrift bruker for å holde styr på sine økonomiske transaksjoner og til å utarbeide økonomiske rapporter. Hver konto er en unik post som oppsummerer hver type eiendel, gjeld, egenkapital, inntekter og utgifter.

Hva er debet og kreditt?

EN debet er en regnskapspost som enten øker en eiendel- eller utgiftskonto, eller reduserer en gjelds- eller egenkapitalkonto. Den er plassert til venstre i en regnskapsoppføring. EN kreditt er en regnskapsføring som enten øker en gjelds- eller egenkapitalkonto, eller reduserer en eiendel- eller utgiftskonto.

Anbefalt: