Hvordan mater du betemasse?
Hvordan mater du betemasse?

Video: Hvordan mater du betemasse?

Video: Hvordan mater du betemasse?
Video: Академический хор РАМ им. Гнесиных - Stabat mater dolorosa (Ustinskovs) 2024, Kan
Anonim

Selv om du kan mate tørke betemasse , prøv fôring gjennomvåt betemasse i vintermånedene. Bland en del betemasse til fire deler vann. Hvis du vil mate raskt kan du bruke varmt vann, og det vil utvide seg innen 15 minutter. Bare pass på at den er avkjølt før fôring.

På samme måte kan du spørre, må du bløtlegge betemasse?

I motsetning til hva folk tror er det ikke det nødvendig å bløtlegge betemasse før fôring. På grunn av pellets av betemasse ' hardhet og størrelse, anbefaler jeg alltid bløtlegging av betemassepellets . Og gitt at det alltid er fordelaktig å øke hestens vanninntak, foretrekker jeg å bløtlegge filler også.

Vet også, hvor kommer betemasse fra? Rødmasse er det fibrøse materialet til overs etter at sukkeret er utvunnet fra sukker rødbeter . Den leveres enten som tørkede flak eller som komprimert pellets , men når den mates til hester, skal den alltid bløtlegges i vann først.

På samme måte kan du spørre, hvor lenge trenger betemasse å bløtgjøre?

15 minutter

Kan mennesker spise betemasse?

Opprinnelig besvart: er betemasse spiselig til mennesker ? Selvfølgelig, og de er flotte for deg, og alle i familien, inkludert hunden din. Rødbeter er en unik kilde til fytonæringsstoffer kalt betalains.

Anbefalt: