Er et forhold en rate?
Er et forhold en rate?

Video: Er et forhold en rate?

Video: Er et forhold en rate?
Video: The Third Industrial Revolution: A Radical New Sharing Economy 2024, Kan
Anonim

Både priser og forholdstall er en sammenligning av to tall. EN vurdere er rett og slett en bestemt type forhold . Forskjellen er at a vurdere er en sammenligning av to tall med forskjellige enheter, mens a forhold sammenligner to tall med samme enhet.

Følgelig er en rate alltid et forhold?

Forklaring: A forhold er en sammenligning av to tall. EN vurdere er en sammenligning av to forskjellige mengder med forskjellige enheter. Priser er alltid forhold , siden de sammenligner to forskjellige tall da de sammenligner to forskjellige mengder.

Deretter er spørsmålet, kan et hvilket som helst forhold skrives som en enhetssats? De forhold kan følgelig være uttrykte som brøk eller desimal. EN vurdere er litt annerledes enn forhold , det er en spesiell forhold . Det er en sammenligning av mål som har forskjellige enheter, som cent og gram. EN enhetssatsen er en vurdere med nevneren 1.

Bare så, hva er forskjellen mellom en rate og ratio?

EN forhold er en sammenligning av to tall eller målinger. Tallene eller målingene som sammenlignes kalles vilkårene for forhold . EN vurdere er en spesiell forhold i som de to begrepene er i forskjellige enheter. For eksempel, hvis en 12-unse boks mais koster 69¢ vurdere er 69¢ for 12 unser.

Hva er et forhold i matematikk?

I matematikk , a forhold angir hvor mange ganger ett tall inneholder et annet. For eksempel, hvis det er åtte appelsiner og seks sitroner i en skål med frukt, så er det forhold av appelsiner til sitroner er åtte til seks (det vil si 8∶6, som tilsvarer forhold 4∶3).

Anbefalt: