Hva er Dodd Frank-regelen?
Hva er Dodd Frank-regelen?

Video: Hva er Dodd Frank-regelen?

Video: Hva er Dodd Frank-regelen?
Video: What is Dodd-Frank? | CNBC Explains 2024, Kan
Anonim

De Dodd - Oppriktig Act er et omfattende og komplekst lovforslag som inneholder hundrevis av sider og inkluderer 16 store reformområder. Enkelt sagt setter loven strenge regler for långivere og banker i et forsøk på å beskytte forbrukerne og forhindre en ny total økonomisk resesjon.

I forhold til dette, er Dodd Frank Act bra?

Dodd / Oppriktig er ikke en god lov hvis det har ført til at millioner av huseiere har mistet hjemmene sine. Regjeringen «kan ikke låne penger mot hjemmet sitt hvis man var arbeidsledig» var ødeleggende dumt for de som eide boliger og er under 62 år.

For det andre, hvordan siterer jeg Dodd Frank-loven? (Prøve sitering : Dodd - Oppriktig Wall Street-reform og forbrukerbeskyttelse Handling , Pub. L. nr. 111-203, § 929-Z, 124 Stat.

Her, hva etablerte Dodd Frank?

Loven var bestått for fire hovedformål. For å nå disse målene, Dodd - Oppriktig opprettet Consumer Financial Protection Bureau, etablert et tilsynsråd for finansiell stabilitet og et kontor for finansiell forskning, og innførte nye restriksjoner og krav til finansinstitusjoner som banker og hedgefond.

Hva er de fem områdene som er inkludert i Dodd Frank Act fra 2010?

Dodd - Frank Act av? 2010 ? Forbruker? beskyttelse, oppløsning? autoritet, systemrisiko? regulering, Volcker? regel og derivater.

Anbefalt: