Innholdsfortegnelse:

Hva betyr høy leverandørgjeldsomsetning?
Hva betyr høy leverandørgjeldsomsetning?
Anonim

Leverandørgjeld Omsetning Definisjon . De leverandørgjeld omsetning ratio angir hvor mange ganger et selskap betaler av sine leverandører i løpet av en regnskap periode. Den måler også hvordan et selskap klarer å betale sine egne regninger. EN høyere forholdet er generelt gunstigere som gjeld blir betalt raskere.

Er også høy leverandørgjeldsomsetning bra?

EN høy ratio betyr at det er relativt kort tid mellom kjøp av varer og tjenester og innbetaling for dem. Motsatt en lavere leverandørgjeld omsetning ratio betyr vanligvis at et selskap er treg med å betale sine leverandører.

For det andre, hva betyr det for et selskap å ha høy gjeld? En stor saldo på kontoer som skal betales kan ganske enkelt være et tegn på at en selskap opererer i en bransje som krever at konkurrenter opprettholder høy gjeldssaldo. Sammenlign dette med byggeentreprenører, som ofte betaler ned tidlig gjeld og finansierer fortsatt materialkjøp utelukkende med penger.

I tillegg, hva er et godt omsetningsforhold for leverandørgjeld?

De leverandørgjelds omsetningsforhold beregnes som følger: $110 millioner / $17,50 millioner tilsvarer 6,29 for året. Bedrift A betalte seg leverandørgjeld 6,9 ganger i løpet av året. Derfor, sammenlignet med selskap A, betaler selskap B sine leverandører raskere.

Hvordan kan leverandørgjelds omsetning forbedres?

Måter å forbedre omsetningsforholdet for leverandørgjeld

  1. Betal leverandørens leverandørregninger i tide: En rask måte å øke A/P-omsetningsforholdet på er å betale regningene i tide konsekvent.
  2. Dra nytte av rabatter ved tidlig betaling: Mange leverandører tilbyr rabatt for tidlig betaling.

Anbefalt: