Hva er en betongskrue?
Hva er en betongskrue?

Video: Hva er en betongskrue?

Video: Hva er en betongskrue?
Video: Innfesting med betongskrue | Würth Norge 2024, Kan
Anonim

Betongskruer er den eneste typen skruer som er sterke nok til å trenge gjennom betong . De kommer i forskjellige lengder, og det er viktig å ha flere størrelser for hånden. Det finnes to typer skru hoder for arbeid med betong -- sekskanthodet eller flatt hode Phillips.

Er betongskruer bra i denne forbindelse?

Ved hjelp av betongskruer er raskt og enkelt-du borer bare et hull og skru dem i det samme som et tre skru . De fungerer utmerket for lette til middels tunge oppgaver som å feste hyllebraketter, rørleggerstropper, elektriske bokser og pelslister. Betongskruer fungerer ikke bra på gamle, smuldrende betong.

Vet også, hva slags skruer går inn i betong? Det er to typer skruer hoder for arbeid med betong -- sekskanthodet eller flatt hode Phillips. Hex skruer er lettere å kjøre i, men de ser ikke like fine ut fordi hettene er hevet og de ikke kan flushe med overflaten; så valget ditt avhenger av plasseringen av skru.

Spørsmålet er deretter, må jeg bore et pilothull for betongskruer?

Bruk en hammer bore I noen mindre tette materialer som myk murstein, kan du bore pilothull ved hjelp av en hardmetall-spiss i en vanlig bore . Men i de fleste tilfeller gjør du det trenge en hammer bore . Biter med nøyaktig størrelse på karbid er ofte inkludert i pakker med skruer , eller du kan kjøpe en separat.

Trenger jeg ankere til betongskruer?

Alle dere trenge til gjøre er å bore et hull og kjøre inn skru . Det er ingen hammer nødvendig eller ekstra anker eller skjold for å installere. Og skruboks lett fjernes om nødvendig. Betongskruer kommer i 3/16- og 1/4-tommers diameter, i lengder opp til 3-3/4 tommer.

Anbefalt: