Er en spådom om hva en bedrifts salg vil være i fremtiden?
Er en spådom om hva en bedrifts salg vil være i fremtiden?

Video: Er en spådom om hva en bedrifts salg vil være i fremtiden?

Video: Er en spådom om hva en bedrifts salg vil være i fremtiden?
Video: The Third Industrial Revolution: A Radical New Sharing Economy 2024, Kan
Anonim

Salgsprognoser er prosessen med å estimere hva din virksomhetens salg kommer til å være i fremtiden . EN salgsprognoser periode kan være månedlig, kvartalsvis, halvårlig eller årlig. Meningen med salgsprognoser er å gi informasjon som du kan bruke til å gjøre intelligent virksomhet avgjørelser.

På samme måte kan man spørre seg hvorfor det er viktig å utvikle beredskapsplaner når man vedtar en salgsprognose?

Fordi en gang en plan er i gang, er det en tendens til å bortforklare uventede resultater i stedet for å prøve å tilpasse plan til de nye omstendighetene. BruceCo er en kaffebar som selger spesialbrygget kaffe til innkommende kunder.

På samme måte, hva er forskjellen mellom markedsstørrelse og salgspotensial? Markedsstørrelse er den øvre grensen for salg for industri som helhet, salgspotensial er den øvre grensen for salg for din bedrift. Fordi det integreres salgsprognoser inn i den strategiske ledelsesprosessen.

Med tanke på dette, brukes et kvantifiserbart mål for å spore overvåke og vurdere suksessen eller fiaskoen til en forretningspraksis?

Key Performance Indicators (KPIer) er mål verktøy brukt for hver CSF: De Observere fremdriften med å oppnå CSFs. De burde være kvantifiserbare (kan være målt ) og justert til CSF-ene og virksomhet mål for å være effektive og oppnåelige.

Hvilket nivå i organisasjonen er vanligvis ansvarlig for å bestemme sammensetningen av organisasjonens portefølje av virksomheter?

Bedrift nivå.

Anbefalt: