Er stutegjødsel bedre enn hønsegjødsel?
Er stutegjødsel bedre enn hønsegjødsel?

Video: Er stutegjødsel bedre enn hønsegjødsel?

Video: Er stutegjødsel bedre enn hønsegjødsel?
Video: Biokull virker bedre enn krutt! 2024, Kan
Anonim

EN: Fjærfe gjødsel koster mer fordi den har en høyere analyse av primære næringsstoffer. Vanligvis har den omtrent tre ganger nitrogen og to ganger fosfatet styre gjødsel . Men hvis du kjøper gjødsel først og fremst som en kilde til organisk materiale for å forbedre jordstrukturen, fem poser med styre er å foretrekke.

Er stutegjødsel i denne forbindelse en god gjødsel?

En naturlig gjødsel gir disse næringsstoffene uten kjemikalier, noe som kanskje ikke er trygt for avlinger som dyrkes til middagsbordet. Samtidig som styre gjødsel er en god gjødsel for grønnsakshager må sikker håndtering og påføringspraksis følges for helsen til plantene, vannkilder i nærheten og familien din.

For det andre, hvilket dyr av bæsj er den beste gjødselen? En sidebemerkning om sau gjødsel er at den har et høyere kaliuminnhold enn de fleste annen gjødsel, noe som gjør den til den ideelle gjødsel for kaliumglade avlinger som asparges. Kanin bæsj vinner prisen som den mest konsentrerte planteeteren gjødsel.

På samme måte spør folk, hvilken gjødsel er best?

Den beste gjødselen for hager er riktig kompostert gjødsel. Det kalles ofte svart gull, spesielt når det inneholder ku gjødsel. Når du driver husmannsplass, har du mange forskjellige typer gjødsel. Fantastisk for oss, alt av husdyrgjødsel kan brukes som gjødsel.

Hva er forskjellen mellom kugjødsel og studegjødsel?

Styr Gjødsel Næringsstoffer Selv om styre gjødsel inneholder lignende nivåer av næringsstoffer med et N-P-K-forhold på 14-5-8, har det et litt høyere nitrogeninnhold. Hoved forskjell løgner i saltinnhold. Styr gjødsel inneholder vanligvis mer salt enn kugjødsel , og bruk av det kan endre saltholdigheten i jorda.

Anbefalt: