Hva er en tvangsfengslingsklage?
Hva er en tvangsfengslingsklage?

Video: Hva er en tvangsfengslingsklage?

Video: Hva er en tvangsfengslingsklage?
Video: ANDREW's lawyers NAILING ACCUSER; STRATEGY, techniques, OBJECTIVES of answers to Complaint explained 2024, April
Anonim

Noen ganger vil en utleier arkivere og betjene sin leietaker en klage til tvangsfanger i stedet for en ulovlig internering . Tvingelig arrester blir vanligvis arkivert og servert når utleier hevder at leietaker har oppholdt seg i leiligheten hennes uten hennes tillatelse.

Med tanke på dette, hva betyr en tvangsfengsling?

EN Tvingelig Inngang og Fangefanger er en handling som en utleier eller ny eiendomseier kan iverksette dersom eksisterende beboer nekter å forlate etter passende varsel. � Denne beboeren kan enten være en leietaker eller opprinnelig eier av eiendom som ble solgt ved tvangssalg eller bobestyrersalg.

Videre, hva er en utkastelsesklage? Utleier betaler et gebyr og arkiverer papirer, kalt " klage ,” med Clerk of Court for å starte et søksmål. Leietaker får kopi av stevning og klage til utkastelse – dette kalles "service of process." Disse papirene kan bli liggende på leietakers dør og en annen kopi sendes i posten.

På samme måte kan man spørre seg, hvor lang tid tar en tvangsfengsling?

Men retten gir vanligvis leietakeren tid til å flytte ut en til fire uker . Dersom leietaker blir værende etter denne perioden, må utleier leie inn lensmannen eller marskalken for å gjennomføre en tvangsutkastelse. Det vil ta flere uker til.

Hva er forskjellen mellom en ulovlig internering og en utkastelse?

A: Både og Utkastelse (FL Stat. En annen hovedfag forskjell er at du må vise et utleier leietakerforhold i en Utkastelse mens du er i en ulovlig internering , kan du fjerne noen fra eiendommen når det ikke er noe utleier leietakerforhold, for eksempel en gjest som har overholdt sin velkomst.

Anbefalt: