Er direkte arbeidskraft en direkte kostnad?
Er direkte arbeidskraft en direkte kostnad?

Video: Er direkte arbeidskraft en direkte kostnad?

Video: Er direkte arbeidskraft en direkte kostnad?
Video: Frånvaron av dessa siffror i födelsedatumet indikerar monetär karma. Hemligheter och mysterier. 2024, Kan
Anonim

Definisjon av Direkte arbeid

Direkte arbeid refererer til de ansatte og midlertidige ansatte som jobber direkte med en produsents produkter. De direkte lønnskostnad inkluderer lønn og frynsegoder ved direkte arbeid ansatte og koste av de midlertidig ansatte som jobber direkte på produsentens produkter

På samme måte kan man spørre seg, hvilken type kostnad er direkte arbeidskraft?

De koste av arbeid er brutt inn direkte og indirekte (overhead) kostnader . Direkte kostnader inkludere lønn for de ansatte som produserer et produkt, inkludert arbeidere på et samlebånd, mens indirekte kostnader er knyttet til støtte arbeid , for eksempel ansatte som vedlikeholder fabrikkutstyr.

Foruten ovenfor, er direkte arbeidskraft en produktkostnad? En produsent produktkostnader er direkte materialer, direkte arbeid , og produksjon overhead brukt i å lage sin Produkter . De produktkostnader av direkte materialer, direkte arbeid , og produksjonskostnader er også "inventerbare" kostnader , siden disse er nødvendige kostnader av å produsere Produkter.

Folk spør også, hva er eksempler på direkte kostnader?

Eksempler på direkte kostnader er direkte arbeid, direkte materialer, provisjoner, akkordlønninger og produksjonsmateriell. Eksempler av indirekte kostnader er produksjonstilsynslønn, kvalitetskontroll kostnader , forsikring og avskrivninger.

Hvorfor er direkte lønnskostnader viktig?

Direkte lønnskostnader er en viktig del av totalen kostnader å produsere et produkt eller delta i et prosjekt. Lønnsraten deres er multiplisert med tiden de brukte på et prosjekt. Det beløpet er direkte lønnskostnad som brukes på produksjonen kostnader.

Anbefalt: