Hvordan er ledningen kuttet og gjenget?
Hvordan er ledningen kuttet og gjenget?

Video: Hvordan er ledningen kuttet og gjenget?

Video: Hvordan er ledningen kuttet og gjenget?
Video: Чем нарезать внутреннюю десятизаходную резьбу ? 2024, Kan
Anonim

Til tråd din ledning ved hjelp av skralle og håndtak: Plasser spennhylsene rundt ledning for å beskytte den mot slitasje. Søke om kutting smøremiddel til ledning for å bidra til å holde rent skjære og redusere friksjonen. Bruk skralle og håndtak til å dreie dysene 3-4 korte slag med klokken.

Dessuten, kan røret gjenges?

Ledningsrør gir overlegen beskyttelse for de elektriske ledningene i hjemmet ditt. Lange løp med elektrisk ledning krever ofte gjenget tilkoblinger i henhold til lokale byggeforskrifter. Siden ledningen gjør det ikke komme før- gjenget , må du kutte tråder på enden av ledning inn i en gjenget forbindelse.

På samme måte, er rørgjenger og rørgjenger like? Rørtråd refererer til en spiralformet rygg, plassert i den ene enden, eller begge ender, av en rør som muliggjør to rør å slå seg sammen. Ledningstråd refererer til en spiralformet ås plassert i den ene enden av en rør som smalner, eller er utformet med en smalere kuttet ende.

I denne forbindelse, kan IMC-rør gjenges?

Mellommetall ledning ( IMC ) er et stålrør tyngre enn EMT men lettere enn RMC . Det kan være gjenget.

Hvordan kutter du IMC-rør?

IMC kan være skjære med rørkuttere eller båndsag, men du må file innsiden av røret for å fjerne eventuelle skarpe grader som kan skade det ytre belegget på ledningen når den trekkes gjennom ledning . En gang skjære , ledning er tredd på skjære slutt, slik at brukeren kan lage de lengdene som trengs.

Anbefalt: