Hvorfor trenger du en kondensnøytralisator?
Hvorfor trenger du en kondensnøytralisator?

Video: Hvorfor trenger du en kondensnøytralisator?

Video: Hvorfor trenger du en kondensnøytralisator?
Video: Why you probably need a Condensate Neutralizer 2024, April
Anonim

Hva er en kondensat nøytralisator ? Som navnet tilsier, kondensat nøytralisatorer filtrere og nøytralisere vannbiprodukter, noe som gjør dem trygge å kaste i avløpet. Med profesjonell hjelp, a kondensat nøytralisator kan festes til dreneringsrøret som kommer ut av ovnen for å nøytralisere avløpsvann.

Med tanke på dette, er det nødvendig med en kondensatnøytralisator?

Ja, selv om du ikke trenger å bruke en. Typisk kondensat fra en kondenserende kjele har et pH-nivå på 3,2 til 4,5, som er surt nok til å etterlate flekker, drepe busker og spise bort dreneringssystemer i støpejern. Så husk å inkludere en kondensat nøytralisator når du designer et system.

Dessuten, hva er et kondensatnøytraliseringssett? Kondensnøytraliseringssett & Erstatningsmedier A kondensat nøytralisator er en tank eller et fartøy, som er installert på linje med en kondensat avløp fra en kondenserende kjele, varmtvannsbereder eller ovn (før den kommer i kloakken).

I tillegg til dette, når bør jeg bytte ut kondensnøytralisatoren min?

Selvfølgelig erkjenner vi at ikke alle vil gjøre dette, så vi foreslår at du sjekker det minimum hvert år. Hvis PH har sunket under 5, er det på tide å endre ut din kondensat nøytralisator media.

Hvorfor trenger jeg en kondenspumpe?

Forhindre vannskader med en Kondensatpumpe Du installerer den med luftbehandleren. Når kondensat bygger opp, den kondenspumper det ut. Den bruker mekanisk kraft for å fjerne vannet, slik at du ikke trenger å bekymre deg for at vannet renner over avløpsbeholderen. Det vil holde vannet i bevegelse mens du holder deg kjølig.

Anbefalt: