Hva er Carflex-rør?
Hva er Carflex-rør?

Video: Hva er Carflex-rør?

Video: Hva er Carflex-rør?
Video: Carflex - A world-class manufacturer of brake hose and A/C hose and Fuel Lines 2024, April
Anonim

Carflex rør er ikke-ledende, ikke-korroderende og motstandsdyktig mot olje, syre, ozon og alkalisk. Carflex rør er sterk og lett, og fordi den veier 50 % mindre enn metalliske systemer, er den enkel å håndtere, transportere og installere.

Med tanke på dette, er Carflex direkte begravelse?

Kan Carflex ledning og beslag være direkte begravd ? Ja. 1/2" til 1" er oppført av UL for direkte begravelse eller konkrete innkapslingsapplikasjoner. 1-1/4" til 2" oppfyller ikke klemkravene for denne installasjonen og er ikke oppført som direkte begravd heller ikke innkapslet i betong.

kan du begrave flexrør? Ikke alle typer ledningen kan graves ned i jorda. EMT (elektrisk metallrør) og fleksibel "Raintite" anses ikke egnet for begravelse. PVC med tykkere vegger ledning (kalt Schedule 80) er nødvendig der ledning er eksponert over klasse (over jorda) på siden av huset og/eller garasjen.

Videre, hvor langt kan du kjøre væsketett ledning?

2 svar. Du kan installere Væsketett Fleksibel ikke-metallisk Rør (LFNC) i lengder lengre enn 1,8 m, men bare hvis den er godt festet med intervaller på mindre enn 3' (900 mm), og innenfor 12 (300 mm) fra bokser og beslag.

Hva er fleksibel ikke-metallisk rørledning?

Ikke - metallisk ledning er et allsidig produkt som har en rekke bruksområder for innendørs og utendørs steder. Ikke - metallisk ledning brukes i armaturpisker, datasentre, elektriske skilt og utendørsbelysning, HVAC, basseng og spa og steder med eksponering for sollys og værforhold med mer.

Anbefalt: