Er betonggulv billigere?
Er betonggulv billigere?

Video: Er betonggulv billigere?

Video: Er betonggulv billigere?
Video: ОШИБКИ В САНТЕХНИКЕ! | Как нельзя делать монтаж канализации своими руками 2024, Mars
Anonim

Betong gulv Koste

Den installerte kostnaden for en betong gulv kan variere ganske mye siden det er så mange finishalternativer. Kostnadene kan variere fra $2 per kvadratfot for en grunnleggende til $30 eller mer for avansert kunstnerisk gjengitt etasjer . Eksklusivt design: $15 til $30 per kvadratfot.

Med tanke på dette, er betonggulv billigere enn tre?

Så hvis du vurderer hardtre, gjør noen priser per kvadratmeter før du bestemmer deg. Bambus finner du kanskje den billigste tre per kvadratfot. Betonggulv er vanligvis billigere og kan starte så lavt som $2 per kvadratfot.

hvor mye koster det å beise et betonggulv? En profesjonell betong entreprenøren vil vanligvis belaste $2-$4 per kvadratfot for en enkel flekk søknad, inkludert forsegleren. EN flekk påføring med mønster og sagede linjer vil typisk koste mellom $4 og $10 per kvadratfot.

Ganske enkelt, er betonggulv en god idé?

De god tingene! Betonggulv er veldig slitesterk og veldig spenstig, så dette gjør den vanskelig å skade. Med betonggulv du trenger ikke å bekymre deg for ting som høye hæler, klør for kjæledyr eller møbelben som skader overflaten fordi det er nesten umulig. Betonggulv krever minimalt vedlikehold.

Er betonggulv hardt for føttene dine?

De virkeligheten er imidlertid det harde betonggulv ta en toll på de kropp pga deres lite fleksibilitet. Må stå og gå videre harde betonggulv i lange perioder av tid kan føre til sår føtter , hoven bena og til og med smerter i kne og rygg. Over tid kan du lide av skader og/eller kroniske smerter.

Anbefalt: