Hvor stor helning skal et gulvsluk ha?
Hvor stor helning skal et gulvsluk ha?

Video: Hvor stor helning skal et gulvsluk ha?

Video: Hvor stor helning skal et gulvsluk ha?
Video: Ремонт на балконе Ошибки монтажа теплого пола. #37 2024, Kan
Anonim

Du trenge 1/4 tomme av skråningen for hver lineære fot av gulv rom. For eksempel, a gulv som strekker seg 4 fot unna avløp skal ha 1 tomme av totalt skråningen.

Med tanke på dette, hvordan skråner du et gulv for sluk?

Den foretrukne skråningen er mellom en kvart og en åttende tomme per løpende fot gulv lengde. Som en tommelfingerregel er alle områder rundt avløp skal ha en lignende skråningen . For å beregne dette, multipliser lengden i fot av den fjerneste veggen fra avløp og multipliser resultatet med 0,125.

Foruten ovenfor, hva er akseptabel gulvhelling? "Retningslinjer for ytelse for boligbygging for profesjonelle byggherrer og ombyggingsarbeidere", tredje utgave, av National Association of Home Builders tillater at en gulv burde ikke skråningen mer enn 1/2" i 20 fot. Og de sier videre at målinger bør gjøres på tvers av rommet, ikke i et lite område.

Dessuten, hva er minimumshellingen for vannavløp?

De minimumshelling som jeg anbefaler er to prosent, eller 1/4 tomme per fot. Som et eksempel bør karakteren på et sted fire fot unna huset ditt være en tomme lavere enn karakteren ved siden av huset ditt. Dette vil gjøre for de fleste hus med jord som vil absorbere vann lett.

Hvor mye helling trenger et dusjgulv?

Dusj Gulv Skråning For effektivt å drenere, det anbefalte minimum skråningen for en dusjgulv er omtrent 4 prosent, eller et fall på 1/2 tomme for hver 12. tomme fra dusj vegger til sluk. I tradisjonelle fliser dusj konstruksjon, dette skråningen er etablert i mørtelen pre- panne.

Anbefalt: