Innholdsfortegnelse:

Er det normalt å gå gjennom en tørr periode?
Er det normalt å gå gjennom en tørr periode?

Video: Er det normalt å gå gjennom en tørr periode?

Video: Er det normalt å gå gjennom en tørr periode?
Video: 18 февраля не вздумайте это делать в день Агафьи, иначе ждите божьей кары. Народные приметы 2024, Kan
Anonim

Vel, hvis du har vært sammen med din partner en stund, er det korte svaret: Ja. Tørke staver er helt vanlig , og ingenting å bli engstelig for. Det er selvsagt lettere sagt enn gjort, men i de fleste tilfeller, a tørkeperiode betyr ikke alltid at du og partneren din mangler tiltrekning for hverandre.

Så, hva betyr det å være på en tørr periode?

“ Tørkeperiode ” er det aksepterte uttrykket vi har laget for å beskrive en kjønnsløs tilstand. Det har ikke den beste klangen; folk er ofte flaue over å innrømme at de er i en tørkeperiode -noen ganger til og med for seg selv - i frykt for å virke uønsket eller åpne seg for latterliggjøring.

På samme måte, hvor lenge bør en tørrperiode vare? De oppdaget at 28% av amerikanerne for tiden opplever en seksuell tørkeperiode varer i gjennomsnitt 10 måneder for menn og 12 måneder for kvinner. Begynnelsen av en tørkeperiode er preget av fem måneder uten seksuell aktivitet.

På samme måte spørs det, hvordan takler du en tørrperiode?

10 sikre måter å bryte deg ut av en "tørr periode"

  1. Slutt å bruke begrepet "tørr spell" Når du tilordner begrepet "dry spell" til denne situasjonen, får du det til å høres ut som noe som bare skjer.
  2. Ta ansvar for det.
  3. Aldri la deg selv betale for sex.
  4. Senk dine standarder.
  5. Endre miljøet ditt.
  6. Endre spillet ditt.
  7. Endre stilen din.
  8. Endre holdningen din.

Hva forårsaker tørre perioder?

EN tørkeperiode kan skje på grunn av stress, enten det har med jobb eller familie å gjøre. Det kan ikke være noe mer bekymringsfullt enn det faktum at du er virkelig, virkelig sliten. Eller det kan være at du har kranglet med partneren din og ikke har løst det – i så fall kan rådgivning være nyttig.

Anbefalt: