Er Schumacher-hjem bra?
Er Schumacher-hjem bra?

Video: Er Schumacher-hjem bra?

Video: Er Schumacher-hjem bra?
Video: Michael Schumacher Song 2024, Kan
Anonim

Schumacher-hjem er en flott selskap å jobbe for. Jeg har vært i bransjen i over 17 år og har aldri hatt opplæring og bedriftsstøtte som det Schumacher gir. De bryr seg om sine kunder og ansatte.

Hva er inkludert i et Schumacher-hjem?

Med en fullt tilpasset Schumacher hjem , hver kvadratfot er bygget akkurat slik du vil ha den. Og inkluderer alt du vil ha, for eksempel rotete kjøkken, åpne planløsninger, et stort pantry eller spabad – ingen kompromisser som med eksisterende hjem.

På samme måte, hvem eier Schumacher Homes? Dens årlige entreprenørskapsfeiring er oppkalt etter en av NE Ohios største gründere, George S. Dively, tidligere styreleder og administrerende direktør i Harris Intertype Co. Schumacher-hjem , basert i Canton, Ohio, er USAs største spesialtilpassede boligbygger, med virksomhet i 32 markeder i 14 stater over hele landet.

Ganske enkelt, er Schumacher Homes modulbaserte?

Med Schumacher-hjem det er ingen overraskelseskostnader - du vil vite hvor hver krone blir brukt med ditt spesifiserte pristilbud. Våre hjem bygges på stedet, ikke i en fabrikk som modulære hjem , hvor alternativene ofte er begrenset. Ikke alle hjemmesider vil godta modulær hjem bygger.

Er Pulte Homes en god byggherre?

Pulte hjem har rykte for å bygge nybygg av høy kvalitet hjem . Deres fornøyde huseiere gir dem en gjennomsnittlig vurdering på 4,1 stjerner for sine flotte planløsninger og rimelige oppgraderinger, dyktige håndverk og engasjement for kundeservice på hvert hus de bygger.

Anbefalt: