Hva handler filmen Food Inc om?
Hva handler filmen Food Inc om?

Video: Hva handler filmen Food Inc om?

Video: Hva handler filmen Food Inc om?
Video: Food Inc - 5 Things You Should Know | DocWatch 2024, Kan
Anonim

Mat , Inc .. er en amerikansk dokumentar fra 2008 film regissert av filmskaper Robert Kenner. De film undersøker bedriftsoppdrett i USA, og konkluderer med at agribusiness produserer mat som er usunt, på en måte som er miljøskadelig og krenkende både for dyr og ansatte.

Herav, hva er hovedbudskapet til Food Inc?

Et av hovedtemaene i Mat , Inc .. er de skjulte kostnadene ved billig mat . Den hevder at masseprodusert, "konstruert" lavprismat kommer med helsemessige, sosiale og miljømessige kostnader. På helsekostnadene punkt er oppdratt gjennom historiene til to familier.

Vet også, hvor lang er filmen Food Inc? 1t 34m

Hva er sammendraget av Food Inc.?

Dokumentarfilmskaperen Robert Kenner undersøker hvordan mastodontselskaper har overtatt alle aspekter av matkjeden i USA, fra gårdene der maten vår dyrkes til kjederestaurantene og supermarkedene der den selges. Fortalt av forfatteren og aktivisten Eric Schlosser, filmen inneholder intervjuer med gjennomsnittlige amerikanere om kostholdsvanene deres, kommentarer fra mateksperter som Michael Pollan og urovekkende opptak tatt i store dyreforedlingsanlegg.

Er Food Inc en propaganda?

Filmen er propaganda fordi de ikke fikk tilgang inne på gårder til store kjøttpakkeri. Alle selskaper omtalt i filmen takket nei til intervjuer. Noen selskaper involvert i filmen har bestridt kravene som er stilt mot dem. Derfor er informasjonen som presenteres i filmen partisk.

Anbefalt: