Hva skjedde med Cash for Clunkers-biler?
Hva skjedde med Cash for Clunkers-biler?

Video: Hva skjedde med Cash for Clunkers-biler?

Video: Hva skjedde med Cash for Clunkers-biler?
Video: In-Depth Look - "Cash-For-Clunkers" Picks Up Speed - Bloomberg 2024, Kan
Anonim

' Kontanter til klunker ': Hva skjer til det gamle biler

Clunkers må knuses eller makuleres innen 180 dager, enten alle brukbare deler er berget eller ikke. Nyknust kjøretøy sitte i stabler mandag før de sendes til makuleringsmaskinen i USA Auto Forsyning i Detroit

Bare så, hva kostet Cash for Clunkers skattebetalerne?

Den føderale regjeringen brukte 3 milliarder dollar på Kontanter for Clunkers , og ved å gjøre det reduserte det utgiftene til nye biler med, du gjettet riktig, 3 milliarder dollar. Programmet, som på en eller annen måte ble funnet å være i samsvar med Obama-doktrinen om "ikke gjør dumme ting," koste både skattebetalere og bilprodusentene 3 milliarder dollar.

Vet også, er Cash for Clunkers en god avtale? Det kan ende opp med å bli flott for miljøet. Det vil helt sikkert gjøre noen bilforhandlere veldig glade. Riktignok tilbyr det nye programmet å betale 3, 500 eller 4 500 dollar for gamle, bensinslukende biler og lastebiler som byttes inn for nye, mer effektive kjøretøy.

På samme måte, spør folk, eksisterer fortsatt kontanter for clunkers?

Kontanter for Clunkers 2018 Selv om det ikke er et føderalt program i kraft, er det det fortsatt et par alternativer for å få $1000 for din gamle bil. Hvis du er i en bestemt del av landet, er det en Kontanter for Clunkers program som kan gjelde for deg. Eller, det er en annen måte å få penger for biler.

Når ble cash for clunkers-programmet avsluttet?

24. august 2009

Anbefalt: