Er DampRid trygt for septiske systemer?
Er DampRid trygt for septiske systemer?

Video: Er DampRid trygt for septiske systemer?

Video: Er DampRid trygt for septiske systemer?
Video: DampRid® Mega 5 фунтов многоразового влагопоглотителя и заправка Super 7,5 фунтов 2024, April
Anonim

DampRid tørker aldri luften til et nivå som skader planter, dyr eller klær. Vår proprietære formel er septisk safe og miljøvennlig.

På denne måten, er søppeltømming trygt for septiske systemer?

Det er ikke OK . Du burde egentlig ikke bruke en søppeltømming med din septisk system . Det samme gjelder med din søppeltømming ved at du ikke bør bruke en. Alt fett, fett og annet avfall fra avhending blir lagt til septiktank som kan føre til at den får problemer.

Videre, hvilke kjemikalier bør du unngå med en septiktank? Kjemikalier som IKKE bør spyles inn i en septiktank

  • Møbelpolering.
  • Lut, NaOh, natriumhydroksid, kaustisk soda, avløpsrensere, ovnsrensere og lignende rengjøringsprodukter, i konsentrasjoner over de som er anbefalt nedenfor.
  • Oljer som brukt motorolje eller uønsket matolje - foto, med tillatelse fra Canyon Auto, Tucson AZ.

Foruten ovenfor, hva er dårlig for septiske systemer?

Eventuelle tunge kjemikalier som blekemiddel, motorolje, giftige kjemikalier (selv de for rotter og insekter) er store no-no's for din septiktank . Hvis du kaster disse i avløpet, vil du drepe alle de gode bakteriene som hjelper til med å bryte ned avfall og holde system løper slik den skal.

Er hydrogenperoksid trygt for septiske systemer?

Det finnes mange naturlige alternativer for for eksempel desinfeksjonsmidler som ikke vil skade en septisk system . For noen av de sterkere naturlige desinfeksjonsmidlene som f.eks Hydrogenperoksid og timianolje, vil deres styrke fortsatt kreve at de fortynnes med vann før de introduseres til system.

Anbefalt: