Innholdsfortegnelse:

Hvordan finner du foreclosures før de er oppført?
Hvordan finner du foreclosures før de er oppført?

Video: Hvordan finner du foreclosures før de er oppført?

Video: Hvordan finner du foreclosures før de er oppført?
Video: How To Buy Pre-Foreclosures Before They Go To Auction 2024, Kan
Anonim

Pre utlegg oppføringer er funnet gjennom nettkataloger, eiendomsmeglere, offentlige registre, lokale aviser, advokater, og eiendomsgrossister. Når du finner en pre utlegg lead du er interessert i, Det er tid til å kontakte en eiendomsmegler for å se eiendommen og gi et tilbud på den.

Angående dette, hvordan finner du ut om foreclosures før de er oppført?

Her er tre måter å finne eiendommer i pre-foreclosure:

  1. Prøv å kontakte din lokale fylkesrett. Spør om Notices of Default (NODs) må registreres som rettsdokumenter.
  2. Finn ut om fylkesregistratoren har data tilgjengelig på nettet.
  3. Se i delen "juridisk merknad" i avisen.

Også vet, kan du kjøpe et hus som er i pre foreclosure? Når du sammenligne utelukket eiendommer med forhånd utelukket egenskaper, du vil oppdage at det er mindre konkurranse involvert pre foreclosures . Pre foreclosed hjem er en stor Kjøp , som de vil kommer normalt til en svært rimelig pris. Långiveren kan flytte for å kaste ut låntakeren og legge boligen ut for salg.

Foruten ovenfor, er foreclosures offentlig registrering?

Offentlige registre Gjennom utlegg prosess, må ulike juridiske merknader arkiveres på fylkesregistreringskontoret. Denne informasjonen er offentlig rekord og tilgjengelig for alle. Det er gratis, og du kan finne nylig publiserte eiendommer som ennå ikke har nådd mange av de online utlegg dataleverandører.

Hvordan finner jeg foreclosures i mitt område?

For å finne mulige for- foreclosures i din område , skriv inn søket ditt område på Zillow, klikk deretter "Listing Type" og velg "Pre- Foreclosure " under overskriften "Potensielle oppføringer". Før- utlegg informasjon er gratis etter at du har registrert deg med en gratis konto.

Anbefalt: